Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan erobrer jeg et artefakt fra en spiller?

Du skal angribe den landsby hvor artefaktet befinder sig i med din hær samt din helt. Angrebet skal vindes. Du skal også ødelægge skatkammeret i landsbyen. Derudover skal du have et skatkammer på et byggetrin der modsvarer det artefakt du vil erobre, skatkammeret skal være i den landsby du angriber fra. Skatkammer trin 10 for et lille artefakt og trin 20 for et stort eller unikt artefakt.

Artefakter vil som regel være godt forsvarede, derfor er det en god ide at bruge en kamp simulator der kan findes i din forsamlingsplads inden du angriber for at se hvor mange tropper og katapulter du skal bruge for at vinde angrebet og ødelægge skatkammeret og dermed kunne erobre artefaktet.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej