Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

06. Automatisk undvigelse

Den automatiske undvigelse er en gratis funktion i Guldklubben. Du kan kun sætte automatisk undvigelse til i din hovedlandsby.

evasion


Tropperne vil forlade landsbyen i det øjeblik et angreb rammer, og vende tilbage 180 sekunder senere. Tropperne vil kun undvige hvis der INGEN tilbagevendende tropper har været i 10 sekunder op til angrebet rammer, med undtagelse af tropper som returnerer fra den automatiske undvigelse. Denne funktion vil lade alle tropper i landsbyen undvige, men IKKE opbakkende tropper.

For at aktivere denne funktion skal du klikke på din forsamlingsplads. Ved fanen “Guldklub” vil du finde funktionen “Undvigelsesindstillingers”. Du kan afkrydse i boksen foran "aktivér undvigelse for din hovedlandsby". Til sidst klikker du på “Gem” for at gemme dine ændringer. Med denne funktion er det kun tropper uddannet i landsbyen som kan undvige. Tropper sendt som opbakning vil IKKE undvige.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej