Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Central landsbyoversigt

Med en Pluskonto kan du se en central landsbyoversigt. Du kan klikke på "Landsbyer" over din landsbyliste til højre, hvis du kun har én landsby kan du tilføje dorf3.php til http://tsZ.travian.dk/ (erstat Z med serverens nummer) for at få et overblik.

central_overview


På denne skærm kan du se kolonnen "Angreb" hvilken type troppebevægelser der er i den pågældende landsby. Hvis du holder musen over ikonet kan du se hvor mange bevægelser der er aktive. I kolonnen "Bygning" kan du se hvad der er sat i byggekø. Yderligere kan du i "Tropper" se hvilken type tropper der lige nu bliver uddannet i landsbyen.

Ved "Råstoffer" kan du se dette:

central_overview


Her kan du se hvor mange råstoffer du har i hver landsby og samlet. I kolonnen "Handelsmænd" kan du se dine handelsmænd. Det første tal viser de handelsmænd som er til rådighed i øjeblikket og det andet tal viser det samlede antal af handelsmænd.

Ved "Lager" kan du se følgende oplysninger om dine lagre:

central_overview


Under "Kulturpoint" kan du se antal kulturpoint som du producerer, hvilke fester der afholdes i øjeblikket samt hvor mange bosættere/stammeførere du har:

central_overview


Den sidste fane hedder "Tropper" og giver dig et overblik over dine tropper (fane "egne tropper"):

central_overview


Såvel som et overblik over kornforbruget (fanen "Tropper i landsby") som viser alle tropper i din landsby:

central_overview

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej