Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

The Tides of Conquest – Spilmekanik

Tides of Conquest er den årlige special 2021 for Travian: Legends. Her er der en oversigt over de funktioner, der adskiller sig fra almindelige spilverdener.

Primære special-funktioner, der beholdes fra tidligere årlige specials:

  • Kort over oldtidens Europa
  • 87 regioner der kan erobres, som producerer sejrspoint
  • Nyt erobringssystem (landsbyers folkeslag ændres ikke ved erobring)
  • Videresendelse og samling af tropper

Der er dog ikke flere fraktioner, som i Shadow Empires. Spillet vindes igen af den bedste alliance, ikke en fraktion. Nye spillere begynder spillet omkring midten af kortet.

Hvad er nyt i år?

Sejrspoint opbevares i landsbyer

Ved at erobre eller ødelægge landsbyer er det muligt at få, miste eller ødelægge sejrspoint.

Fæstningsby

Du kan opgradere en landsby til en fæstningsby og få forskellige fordele, der gør det muligt for dig at forstærke en strategisk vigtig position.

Vagttårne 

Forbedring til murene i fæstningsbyer, som gør det muligt at forbedre forsamlingspladsens bonus som tillader dig at se fjendens troppetyper.

Alliancebanner

Styrk din alliances image med et banner der vil være synligt forskellige steder i spillet. Alle spillere kan designe det ved brug af mange forskellige valgmuligheder, former og farver, lederne vælger hvilket design der skal bruges.

Map.sql

Map.sql er en fil, der bruges af forskellige eksterne værktøjer. Den indeholder detaljeret information om landsbyer på kortet og opdateres dagligt af spillet.  Den indeholder nu information om hvorvidt landsbyen er en hovedlandsby om det er en fæstningsby og hvor mange sejrspoint den har.Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej