Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Nyt system til begynderbeskyttelse(t4.2 FØD)

 


Begynderbeskyttelsen er ikke længere tidsbaseret, så du behøver ikke frygte at miste din beskyttelse efter kort tids spil.

Det er mere baseret på hvornår du vurderer at du er klar til at miste din beskyttelse

Den nye måde det fungerer på er at du mister din beskyttelse når du FÅR 200 indbyggere, eller du grundlægger din anden landsby.
Begynderbeskyttelsen kommer ikke tilbage hvis du har mistet den og senere mister din anden landsby, eller dit indbyggertal falder til under 200. Når først beskyttelsen er væk, forbliver det sådan resten af serveren.

Når du er i begynderbeskyttelse er der nogle få ting du ikke kan gøre, og et par ting du kan.
Du kan ikke længere sende tropper til en anden spiller, spionere, opbakke, angribe eller plyndre.

I tidligere versioner kunne du angribe en spiller for at miste din begynderbeskyttelse, dette er ikke længere muligt.

Hvis du prøver at angribe/plyndre/opbakke en spiller mens du stadig er under beskyttelse, vil du få følgende besked:
§ Du kan ikke angribe andre spillere mens din begynderbeskyttelse er aktiv.
§ Du kan ikke plyndre andre spillere mens din begynderbeskyttelse er aktiv.
§ Du kan ikke opbakke andre spillere mens din begynderbeskyttelse er aktiv.

Det er heller ikke muligt at sende tropper til en spiller der er under begynderbeskyttelse.
Du kan stadig angribe natarlandsbyer eller ubesatte oser hvis du synes at du har nok tropper.
Men. På nuværende tidspunkt stiller du måske det samme spørgsmål som jeg gør: hvorfor har vi brug for et nyt system til begynderbeskyttelse?
Der er en interessant årsag. Vi har alle været nybegyndere på et tidspunkt. Jeg er sikker på, at du kan huske hvor hårdt det var første gang du mistede din begynderbeskyttelse efter 3 dage. Nu får nye spillere mulighed for at forlade beskyttelsen når de føler sig parate til det. Travianteamet mener at denne nye måde vil hjælpe nye spillere til ikke at opgive alt håb med Travian. Dette vil hjælpe spillere, der ikke er så aktive i begyndelsen til at få en bedre start og komme op i omdrejninger når de er tæt på at miste begynderbeskyttelsen.

Vil det have betydning for farmning?
Svaret er et klart JA. Der har allerede været meget snak om hvordan dette vil påvirke spillet. Vil det være til det positive, eller måske ikke? For de nye spillere vil jeg mene at det påvirker dem positivt. De får mulighed for at lære spillet på en mere afslappet måde med fredelige omgivelser.

For en erfaren farmer, betyder det nok flere udfordringer fordi man skal arbejde mere på oaser. Den fordoblede produktion (en anden af vores fødselsdagsfeatures) hjælper meget med at uddanne nok tropper. Nogle vil også sige "nu bliver det svært at få nye landsbyer hurtigt", men hvis du er erfaren og kan lide udfordringer, udfører dine daglige opgaver (endnu en fødselsdagsfeature) og tjener 100 point, så vil du hurtigt kunne få din anden landsby. Mit gæt er at hvis du udfører de daglige opgaver fra dag ét, så bør du let kunne få landsby nummer to på cirka en uge. (normal hastighed)
Det er KEDELIGT hvis man ikke kan farme andre spillere i begyndelsen? Jeg er selv en farmer. Jeg synes at de daglige opgaver er en god ting. Jeg kan optjene bonusser ved blot at gøre de ting jeg altid gør, og ja, jeg vil mene at det er lettere at lave de daglige opgaver som germaner. Det er min ærlige mening omkring det.
Og som jeg sagde. Du behøver ikke farme spillere så meget længere, fordi du altid kan farme natarene eller oaser.

Featureoversigt:
Spillere er under begynderbeskyttelse indtil første gang de opnår 200 indbyggere eller indtil de grundlægger deres anden landsby. Under begynderbeskyttelsen kan andre spillere ikke på nogen måde sende tropper mod den beskyttede spiller, og den beskyttede spiller kan ikke på nogen måde sende tropper til andre spillere.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej