Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

T3s slutspil møder T4!(t4.2 FØD)

For nyligt har Travians arkæologer gjort en ny opdagelse. Ikke alle verdensvidundere er placeret i det grå område, sådan som vi fejlagtigt troede i T4! Der er stadig 8 ud af 13 verdensvidundere der kan findes andre steder! Og Travians fødselsdagsserver er den første spilverden hvor vi vil se disse nye (eller meget gamle) WW landsbyer!

I løbet af de seneste 9 år, er slutspillet blevet ændret flere gange. Veteraner husker de tidlige dage hvor der slet ikke fandtes byggeplaner. Travian 3.6 gav os artefakter og nye kampstrategier til den sidste del af spillet. I Travian 4 fandt vi ud af mere om det mystiske folkeslag, natarene, og det grå område som de kontrollerer.

Spillere sammenligner tit nye features med "de gode gamle dage" da Travian var nyt, da græsset var grønnere. Nogle spiller mener at det er urimeligt at alle WW landsbyer ligger samlet på et begrænset område, og at de alliancer der har bosat deres landsbyer i det grå område har størst vinderchancer. De sukker efter T3.6, hvor afslutningen på serveren var mere uforudsigelig, og selv nye spillere kunne ind imellem vinde en server.

For første gang møder T3s slutspil T4! WW landsbyer kan stadig erobres helt fra starten, men de fleste WW landsbyer ligger udenfor det grå område og langt væk fra midten. Så spillerne skal finde frem til den bedste strategi - at kæmpe om midten af kortet eller vælge en fjern WW landsby og bosætte sig tæt på den.

Hvor ville være det bedste sted at opbygge en hemmelig cleaner?
Skal de bygge på ét verdensvidunder i udkanten af kortet, eller måske prøve at erobre alle i midten?

Mængden af tropper der forsvarer et verdensvidunder kan variere meget! Glem ikke at spionere det udvalgte verdensvidunder inden du sender dine tropper på angreb.

Featureoversigt:
8 ud af 13 WW landsbyer ligger nye steder, udenfor det grå område. 
Verdensvidundere har forskellige mængder af tropper i forsvaret.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej