Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

06. Bygmester

bygmester 1
Du kan bruge "byg med bygmester" hvis du ikke har nok råstoffer til en bygning eller hvis alle dine arbejdere er optaget i forvejen. Bygmesteren venter indtil du har nok råstoffer eller til dine arbejdere er ledige, med at opføre bygningen.

bygmester 2


Den første på listen er en almindelig opgave og den anden er en ordre til bygmesteren. Den vil begynde når den første ordre er færdig og du har nok råstoffer. Når byggeriet sættes igang trækkes guldet fra din konto.

Bemærk at alle forudsætninger for et givent byggeri skal være til stede når bygmesteren skal starte byggeriet. Dette drejer sig f.eks. om byggeplaner(når man bygger verdensvidunder), lagerplan(når man bygger store råstoflagre og kornkamre) og tilstrækkeligt trin på øvrige bygninger, der er forudsætninger for den bygning du vil opføre.
Det er altså ikke nok at forudsætningerne er til stede når du giver ordre til at bygge bygningen med bygmester.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej