Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Landsbyoversigt, landsbycentrum og kort

beginner


Dette er landsbyoversigten. Det er her dine råstoffelter er; du kan udvide (opgradere) dem for at forøge din produktion. Lige nu har du ikke opgraderet noget som helst; det betyder at din produktion er meget lille, du er nødt til at forøge din produktion senere i takt med at din landsby vokser sig større. Før vi starter kan vi bruge lidt tid på at lære flere ting om oversigten og råstofferne.


Boks 1: Her er en liste over de råstoffer du har opbevaret i din landsby lige nu (mængden vises til venstre), og den totale mængde dine lagre kan opbevare (vises til højre). Du kan ikke have flere råstoffer en mængden dine lagre kan opbevare og det anbefales ikke at du lader dine lagre blive fyldte, fordi det kan medføre spild af råstoffer. De små bjælker under tallene vil være grønne hvis du er sikker på at dine lagre ikke bliver overfyldte lige nu, men vil blive røde når dine råstoffer begynder at gå til spilde fordi lageret er fyldt. Helt ude til venstre, er der et lille billede af korn med et rødt kryds henover. Dette er dit kornforbrug. Kornforbruget er den totale mængde korn der forbruges af dine indbyggere og dine tropper; mængden af forbrugt korn er tallet vist til venstre. Den totale produktion af korn i din landsby (eller den maksimale mængde tropper og indbyggere du kan brødføde uden af behøve af opgradere din kornproduktion) vises til højre. Tropper og indbyggere spiser korn; det betyder at hvis du producerer 12 korn i timen, vil den vise at du har et overskud på 10 korn i timen, fordi 2 korn bruges til at brødføde dit folk. På nuværende tidspunkt har du ingen hær, så du behøver ikke at bekymre dig om deres kornforbrug før senere. Tallet ved siden af 2 er det maksimale antal indbyggere din lille landsby kan brødføde, og tallet vil være lille indtil du opgraderer dine kornavlere.

Boks 2: Dette er oversigten over alle dine råstoffelter. Efterhånden som din landsby vokser, skal du opgradere disse felter for at forøge din produktion. Lige nu er det meget tomt og vil forblive tomt indtil du begynder at bygge op. Husk; disse råstoffelter er en måde hvorpå du kan opbygge en stærk økonomi. Ingen landsby kan fungere uden dem. I Travian, er der fire forskellige råstoffer som kan produceres: korn, tømmer, jern og ler. Alle fire er vigtige, men korn er noget du altid bør have rigeligt af, fordi du får brug for mere af det når du får flere indbyggere og soldater i din landsby. Nogle råstoffer er mere værdifulde end andre for de enkelte folkeslag. Gallere bruger for eksempel meget ler. Romere bruger meget jern, og germanere brugere rigtigt meget tømmer.

Boks 3: Dette viser mængden af råstoffer som din landsby producerer hver time. Efterhånden som du udbygger og opgraderer dine råstoffelter, vil din produktion stige.

Boks 4: Dette viser tropperne i din landsby. Da du lige er begyndt og du ikke har bygget en forsamlingsplads endnu, er der ingen tropper i din landsby.

beginner


Her er landsbycentrum, hvor du kan opføre nye bygninger og uddanne tropper. Du kan se at du allerede har en bygning; det er din hovedbygning. Din hovedbygning er en af de vigtigste bygninger du har, da den er påkrævet for at kunne bygge næsten alle andre bygninger. Som du kan se, er der små cirkler i din landsby; disse kaldes byggegrunde og viser hvor du kan opføre nye bygninger, men der er også nogle få mindre synlige steder hvor du kan opføre et par særlige bygninger:

1. (Rød): Lige ved siden af din voldgrav, er der et sted hvor du kan bygge en mur til at beskytte din landsby. Hvert folkeslag har forskellige typer af mure, med forskellige måder at beskytte landsbyen på.

2. (Orange): Her kan du opføre din forsamlingsplads. Den bruges til at dirigere dine tropper og give instruktioner til dine katapulter om hvad de skal sigte efter. Jo mere din forsamlingsplads er udbygget, des bedre er dine katapulter til at ramme det du vil have dem til. En forsamlingsplads er også nødvendig for at kunne bygge en kaserne og en række andre bygninger, så uden en forsamlingsplads i din landsby kan du ikke uddanne tropper.

map


Dette er kortet der bruges til hele spillet. I midten af kortet, i et gult omrids, finder du din egen landsby. Andre landsbyer med orange omrids er dine naboers landsbyer. Landsbyer med blåt omrids er landsbyer fra din egen alliance, grønt omrids er alliancer som er allieret med din alliancen og lysegrønt omrids er IAP (ikke-angrebs-pagt). Hvis du holder musen over en landsby, som jeg har gjort ved min egen, kan du se detaljer om den landsby, såsom navnet på spilleren, antal indbyggere i landsbyen og landsbyens alliance. Hvis du klikker på landsbyen, vises flere detaljer og du får mulighed for at sende angreb, plyndring eller handelsmænd til landsbyen.

Den røde virkerl med nummer 1 med skoven kaldes en ubesat oase. Hvis du trykker på det lille felt, kan du se informationer om det, såsom hvor mange vilde dyr der er, og endda få mulighed for at plyndre den ubesatte oase for råstoffer. Hvis du får en Heltebygning i fremtiden, så byg den op til trin 10, så kan du erobre oasen til dig selv og få bonus fra den, men det er du nok ikke klar til før du har været i spillet i mindst en uge.

Den røde cirkel med nummer 2 indeholder felter til tal (koordinater) som kan bruges som genvej til et område af kortet. Hvis du indsætter tilfældige tal, som -29 og -82 vil du se et sted på kortet der modsvarer de koordinater.

Tip: Du kan finde flere informationer om kortet her


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej