Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

06. Statistik, rapporter, beskeder og din profil

beginner


På statistiksiden kan du sammenligne din landsby (og din konto) med andre landsbyer (og konti). Der er faner i toppen af statistik oversigten, med disse kan du se forskellige rangsystemer; du kan se største spillere i antal indbyggere, de alliancer med flest point, de største landsbyer, de bedste og stærkeste helte, den såkaldte Plus-oversigt (som viser den generelle udvikling i spillet, og sidst men ikke mindst en Generel fane som viser generel info om serveren. Hvis du bliver i SPILLER-fanen, så vil du se en række underkategorier. Disse er angriber, forsvarer og Top 10 statistik. Her kan du se de bedste angribere og de bedste forsvarer samt din rang på de lister, såvel som rangen for dine venner som også spiller Travian; Top 10 listen viser dig de 10 allerbedste i disse to kategorier (og et par andre kategorier). Statistik-siden kan være brugbar hvis du vil vise dine venner hvor god du er, eller hvis du gerne vil se hvem der er de bedste spillere.

beginner


Kamprapporter og beskeder er begge meget vigtige for en voksende konto.

Kommunikation med andre og informationer om hvad der sker på din konto er vigtig viden når du skal styre et stort imperie.

Rapporter

Du modtager en rapport når der sker noget nævneværdigt i dit imperie. Du modtager rapporter når: du har gennemført en handel (to rapporter vil blive vist: en for handelsmænds levering til en landsby, og en for andres handelsmænd der ankommer med en leverance i din landsby; når du sender råstoffer rundt indenfor dit eget imperie, får du kun en rapport med informationer om at forsendelsen blev fuldført), du er blevet angrebet, du har fuldført et angreb, du er blevet bakket op eller har bakket en anden op, du har gennemført et eventyr og så videre.

Du kan også sortere i dine rapporter; du kan se en række faneblade der lader dig kategorisere de rapporter du ønsker at se. Du kan vælge at se alle dine rapporter (hvilket er standard når du klikker på rapport ikonet), du kan se rapporter udelukkende med tropper, rapporter udelukkende med råstofhandler og rapporter udelukkende med eventyr (står som diverse). Du har også mulighed for at arkivere de rapporter som du gerne vil gemme, så kan du slette dem du ikke vil gemme. T4 har en ny rapportfunktion; det er den sidste fane. Nærområde-fanen viser dig hændelser som har fundet sted i dine nærmeste omgivelser ved din landsby. Disse kan inkludere angreb på oaser eller slag der har fundet sted i nærheden. 

Du kan dele rapporter med andre spillere, såsom venner og alliancemedlemmer. Men husk altid at offentliggørelse af kamprapporter som omhandler en anden spiller ikke må foretages uden spillerens godkendelse.

Beskeder

Du får brug for at sende beskeder (IGMs – In Game Messages) for at kommunikere med andre spillere. Du kan modtage beskeder, og selvfølgelig sende dem. I dit besked-overblik kan du se din indbakke hvor alle dine modtagede beskeder ligger, og din udbakke, hvor dine sendte beskeder ligger. Der er også en fane som lader dig skrive nye beskeder. Ligesom med rapporter kan du arkivere de beskeder som du gerne vil gemme.

Teamet kan også bruge IGMs til at kommunikere med dig; den lille boks ved siden af beskederne vil i så fald ændre farve: rød for Multihunter og grøn for Support.

Profil

beginner


Nu er det blevet tid til at kigge på din profil-side; du kan bruge til at redigere dine kontoindstillinger, tilføje eller fjerne sittere og skrive tekst som beskriver dig eller dit imperium, som andre spillere kan læse. Det er altid værd at huske at alt offentligt indhold såsom tekster du skriver på din profil-side, skal overholde reglerne for Netiquette.

Den første fane er et overblik hvor du kan se det nuværende indhold i din profil; denne side indeholder forskellige informationer om dig, din alder, køn og bosted som du kan vælge at have vist eller skjult. En liste over alle dine landsbyer og de erobrede oaser vil også blive vist. Til højre, er der et lille billede af din Helt; han vil blive vist sammen med alle de kraftfulde genstande du har udstyret ham med. Du kan også få adgang til et område hvor du kan lave ændringer på din konto ved at klikke på det grønne rediger profil link på overbliks-siden.

Dette fører os til profil-siden, hvor du kan ændre/tilføje alle de informationer du ønsker at vise til andre. Profil-siden kan også bruges til at ændre dine landsbyers navne; du kan ændre navnene på dine landsbyer til hver en tid. Hvis du har formået at vinde en medalje er der en knap på din profil-side som vil vise dem med deres tilhørende koder; disse koder skal skrives ind i en af de to tekstbokse som indeholder din profils informationer for at blive vist. 

Siden med indstillinger er meget brugbar, især hvis du er Plus bruger. Du kan bruge denne side til at tilføje direkte links til din konto for lettere at kunne navigere rundt i spillet. Du kan også indstille et rapportfilter; navnlig kan du vælge hvilke typer rapporter som du ikke ønsker at modtage ved at sætte kryds i de enkelte bokse. Udover det, kan du også indstille antallet af beskeder vist pr. side. Sidst men ikke mindst giver den sidste funktion dig mulighed for at ændre din tidszone.

Nu er vi nået til den sidste (og måske den vigtigste) fane; dette er konto-fanen. Konto-fanen er kun tilgængelig for kontoejeren; det betyder at sittere ikke kan foretage ændringer i konto-fanen. Først og fremmest, giver konto-fanen dig mulighed for at ændre kontoens kodeord og ændre den emailadresse som kontoen er registreret i. Det sidste er meget vigtigt eftersom ting som overførsel af Guld ikke vil være muligt hvis du ikke længere har adgang til den emailadresse som kontoen er registreret i. Når du ændrer emailadresse modtager du to emails: en til den gamle emailadresse og en til den nye, med informationer til dig om at ændringen er lavet.

Konto-fanen er også vigtig fordi det er her du kan sætte nye sittere på eller fjerne dem. Du kan have to sittere, og du kan selv sitte maksimalt to konti. Du kan se en række afkrydsningsbokse i sitterområdet; ved at sætte eller fjerne krydser her kan du give rettigheder til dine sittere. Tag dig lidt tid og se hvilke rettigheder du kan give dine sittere; grundlæggende, hvis du sætter kryds i alle bikse, kan en sitter foretage sig næsten alt det du selv kan. For at tilføje en sitter, skriver du kontonavnet i det tomme tekstfelt og trykker på Gem nederst på skærmen. Navnet på din sitters konto vil nu blive vist; ved at klikke på det lille røde X ved siden af navnet, kan du fjerne en sitter. Husk, du kan sætte sittere på din egen konto, men du kan ikke tilføje dig selv som sitter på andre konti: kun kontoejeren kan gøre det. 

Det næste område lader dig sætte din konto til sletning; en periode på 72 timer (eller tre dage) skal gå før kontoen bliver slettet. Du kan afbryde sletningen i samtlige 72 timer. 

Det sidste område lader dig vælge om du ønsker at modtage nyheder fra Travian teamet. Det er godt at få de seneste nyheder, så det er måske en god ide at sætte kryds her!


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej