Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan kan jeg tjene Guld?

Som du måske ved så er det muligt for dig at optjene gratis guld til spillet, ved at invitere dine venner. Her finder du en kort forklaring på hvordan du gør. 

Hvad kan jeg tjene

For hver person du inviterer som grundlægger deres anden landsby vil du modtage 50 Guld som du kan bruge på de Guldfunktioner du ønsker. Den eneste begrænsning er at du ikke kan overføre guldet når serveren slutter eller hvis du sletter din konto.

Hvordan gør jeg?

Først og fremmest skal du gå til siden "Optjen Guld", den finder du ved at gå til Travian Plus, hvis du har fundet den rigtige side ser den nogenlunde således ud:

playerhireplayer


Her kan du kopiere dit eget personlige indbydelseslink (Ref-link) og sende det til dine venner, lægger det i din signatur på divers fora eller dele det ud på alle andre måder du måtte ønske. Der er også en anden mulighed, du kan sende en email direkte fra Travian siden ved at klikke på den grønne knap hvor der står "Indbyd via email", hvilket vil åbne en side der ser sådan her ud:

playerhireplayer


Her indtaster du seks emailadresser på de venner som du gerne vil invitere, tilføjer en personlig besked og klikker på "Send indbydelser". Når en person enten klikker på dit link eller tilmelder sig via den sendte email og aktiverer deres konto kan du se det i din personlige version af "Optjen Guld" siden.

playerhireplayer


Antallet af personer som du kan dele dit link med er ubegrænset, så der er altså ingen grænse for hvor meget Guld du kan tjene.

Når en person som du har invitere grundlægger sin anden landsby, vil du kunne få din belønning ved at åbne "Optjen Guld" siden igen. Belønninger som du endnu ikke har aktiveret, vil vente på dig inde på siden.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej