Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Tropper - Brandkatapult

BrandkatapultForudsætninger for udforskning: Værksted trin 10, Akademi trin 15
Forudsætninger for uddannelse: Værksted

Katapulter er fremragende langdistancevåben; de bruges til at ødelægge kornavlere, råstoffelter og bygninger i fjendtlige landsbyer. Uden eskorte er de dog næsten forsvarsløse, så husk at sende andre troppetyper sammen med dine katapulter.

At have et højt byggetrin på din forsamlingsplads gør dine katapulter mere præcise og giver dig mulighed for at sigte på yderligere ét mål blandt fjendtlige bygninger. Med en trin 10 forsamlingsplads kan du sigte efter alle bygninger med undtagelse af gemmested, stenhugger og fældebygger.
TIP: Katapulter KAN ramme gemmesteder, fældebyggere eller stenhuggere når de sigter tilfældigt.

Med en trin 20 forsamlingsplads kan du sigte imod to bygninger på samme tid. Du skal bare angribe med mindst 20 katapulter for at kunne vælge to mål at sigte på.

{(trooperblacksmith:tid=8,linkdescription=Klik her for en tabel med en komplet oversigt over tider og priser på udforskning i smedje)}.

  Tømmer Ler Jern Korn Kornforbrug Tid
Udforskning 5800 5500 5000 700 / 8:00:00
Uddannelse 950 1350 600 90 6 2:30:00
Angrebsværdi Forsvar imod infanteri Forsvar imod kavaleri Hastighed: Bæreevne
75 60 10 3 felter/time 0

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej