Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hovedbygning

Main Building

Forudsætninger: ingen

Byens bygherrer bor i hovedbygningen. Jo højere trin hovedbygningen er, jo hurtigere kan dine bygherrer færdiggøre byggeriet af nye bygninger.

Hvis du har sat bygninger i byggekø, og din hovedbygning bliver ødelagt eller opgraderet, vil byggetiderne ikke blive ændret som konsekvens heraf. Det er det samme som gør sig gældende i forhold til forudsætningerne for bygninger der bliver ødelagt: Det er det, der gælder på det tidspunkt du klikker på ”viderebyg”, der vil tælle. Eneste undtagelse herfor er de forudsætninger der gælder, når en landsby skal udnævnes til hovedby.

Nedrivning
Hvis du ikke længere har brug for en bygning, kan du beordre dine bygherrer til at rive bygningen ned igen. Dette forudsætter en hovedbygning på trin 10 eller højere.

Hvis hovedbygningen i en af dine landsbyer som ikke er hverken din hovedlandsby eller din sidste landsby bliver ødelagt i et angreb og du er lagt korndød, kan du kun genopbygge hvis alle dine kornavlere er på trin 5 eller din netto produktion er lig med eller højere end 198/timen.

De niveauafhængige attributter (som for eksempel byggeomkostninger og antal optjente kulturpoints) ses her.
For at få en fuld tabel over byggetider, kan du klikke er for en server med 1x hastighed og her for en server med 3x hastighed.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej