Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Sammenholdsfaktorer

De faktorer der har betydning for sammenholdet er:
1. Angriberens folkeslag
2. En tilfældig faktor
3. Stor fest hos angriberen
4. Stor fest ved forsvareren
5. Forskellen i det samlede indbyggertal imellem angriberen og forsvareren


Angriberens folkeslag
Det siges at de procents sammenhold en senator/høvding/stammefører normalt kan sænke er:
a) mellem 20-30% for Romere (senator)
b) mellem 20-25% for Gallere og Germanere (høvding, stammefører)


En tilfældig faktor
Som du kan se ovenfor så er der også en tilfældighedsfaktir. Denne faktor er omkring +/- 2.5% for Gallere/Germanere og +/- 5% for Romere.

Stor fest hos angriberen
Hvis angriberen har sat en stor fest igang i den landsby der angribes fra vil han/hun få +5% for hver senator fra denne landsby. Dette påvirker kun senatorer fra den landsby hvor den store fest afholdes!

Stor fest hos forsvareren
Hvis forsvareren har sat en stor fest igang i den landsby der angribes vil det påvirke hver senator der angriber med -5%. Bemærk, den store fest skal afholdes i den landsby der angribes!

Forskellen i det totale indbyggertal imellem angriberen og forsvareren
Dette er den mest ubekendte faktor. Værdierne fra punkt 1 er kun gældende hvis angriber og forsvarer har lige mange indbyggere samlet på deres konti (ikke kun indbyggertal for den angrebne/forsvarede landsby!), eller hvis forsvareren har flere indbyggere end angriberen.
Hvis forsvareren er mindre får han/hun en "moralebonus". Jo større forskellen i indbyggertallet er, des mere bonus får forsvareren. De præcise værdier er ukendte men det kan ske at en høvding (Gallere) kun sænker sammenholdet med 13% i et angreb (uden stor fest hos angriber/forsvarer). I sidstnævnte eksempel havde forsvareren omkring 20% af indbyggertallet ift. angriberen. Dermed kan moralebonus have en stor indvirkning på hvor hurtigt en landsbys sammenhold kan bringes ned.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej