Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

[T4.0] Begynderbeskyttelse

Der er en begynderbeskyttelse i Travian, hvilket betyder du ikke kan blive angrebet i en periode fra 3 dage (1 dage på speed servere) og op til 14 dage afhængigt af tiden fra spilverdenens start til du aktiverer konto.

Din nybegynderbeskyttelse starter automatisk når du aktiverer din konto.

Du kan regne dig frem til den præcise tid ved at tage kvadratroden ved serverens spilletid til det tidspunkt du aktiverede din konto.
Det vil sige: √(antal_dage_serveren_har_kørt_indtil_du_aktiverer_din_konto) med minimum på 3 dage (1 dage for speedserver) og maximum på 14 dage (3 dage på en speedserver).

Husk dog altid at din begynderbeskyttelse vil udløbe øjeblikkeligt hvis du angriber andre spillere før din begynderbeskyttelse er udløbet, mens det at angribe naturen (oaser) ikke har betydning for din begynderbeskyttelse. Når du angriber en anden spiller vil du få en advarsel om at din begynderbeskyttelse vil ophøre hvis du fuldfører angrebet.

Bemærk at ovenstående gælder T4.0 - det gælder IKKE for T4.4-servere, hvor man IKKE kan afslutte sin begynderbeskyttelse ved at angribe andre!


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej