Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Tropper - Spejder

SpejderForudsætninger for udforskning: Akademi trin 1, Hovedbygning trin 5
Forudsætninger for uddannelse: Kaserne

Spejderen bevæger sig foran de Germanske tropper for at vurdere fjendens styrke og fjendens landsbyer. Han er til fods hvilket gør ham langsommere end de Romerske og Galliske spiontropper. Spejderen kan spionere på fjendens tropper, råstoffer og forsvarsværker.

Hvis der ikke er Spejdere, Equites legati eller Stifindere i den landsby der spioneres imod, vil spioneringen ikke blive opdaget. Forsvareren skal have så mange rekognosceringstropper at angriberen mister mindst en, for at spioneringen opdages.

{(trooperblacksmith:tid=14,linkdescription=Klik her for en tabel med en komplet oversigt over tider og priser på udforskning i våbensmedje og rustningssmedje)}.

  Tømmer Ler Jern Korn Kornforbrug Tid
Udforskning 1060 500 600 460 / 1:26:00
Uddannelse 160 100 50 50 1 0:18:40
Angrebsværdi Forsvar mod fodtropper Forsvar mod ryttere Hastighed: Bæreevne
0 10 5 9 felter/time 0

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej