Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

07. Handelsruter

Handelsruter lader dig opsætte ruter som dine handelsmænd vil gå hver dag på et bestemt tidspunkt.

traderoute


For at sætte en handelsrute på skal du gå til din markedsplads. Når du har mere end 1 landsby, vil fanen “Handelsruter” blive vist. Det du kan se her er et billede hvor der endnu ikke er opsat handelsruter. For at lave en handelsrute skal du klikke på linket “Dan ny handelsrute”.

traderoute


Når du har klikket på linket “Dan ny handelsrute”, vil du se dette billede. En lille forklaring på det du kan se her:

  • Destination: den landsby som råstofferne bliver sendt til. Bemærk at du kun kan bruge denne funktion til at sende råstoffer imellem dine egne landsbyer.
  • Råstoffer: Råstofferne som du vil sende til den anden landsby.
  • Start tidspunkt: Det tidspunkt dine handelsmænd skal påbegynde handelsruten.
  • Leveringer: Hvor mange gange skal dine handelsmænd gå?
traderoute


Når handelsruten er oprettet vil du se dette ved at klikke på fanen “handelsruter” i din markedsplads. Landsbynavnet er her censureret men det står normalt efter “Handelsrute til…” . Du kan vælge en handelsrute og trykke på ‘Redigér’ eller det røde del. Alle funktioner forklarer sig selv. Du kan ændre startidspunktet her, mængden af råstoffer, antal handelsmænd brugt og tilbageværende tid for ruten. Hvis du kigger under “handelsmænd” overskriften, vil du se “3x1”. “3” er antallet af leverance; “1” er antallet af handelsmænd. Derfor 1 handelsmand som går 3 gange.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej