Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Shadow Empires - Spilmekanik

De basale fukioner ligner dem fra det foregående års special, Codex Victoria, herunder:

Der er dog ingen avanceret start (også kendt som boostet start) denne gang. Alle begynder spillert i en almindelig startlandsby uden ekstra bosættere. De almindelige opgaver i starten af spillet er også tilbage. Hvad med folkeslag? Shadow Empires er speciel hvad det angår og nogle servere vil have 5 folkeslag (herunder hunnere og egyptere) og nogle vil kun have de oprindelige 3.

Hvad er så nyt i Shadow Empires?

Fraktioner

Dette er et helt nyt koncept i spillet. I begyndelsen vælger hver spiller en fraktion, spillere fra samme fraktion begynder spillet tæt på hinanden på kortet. Fraktioner bekæmper hinanden, for at få kontrol over regioner, få sejerspoint og i sidste ende for at vinde spillet.

Se flere detaljer om hvordan det virker i vores artikel om fraktioner.

Fordeling af kræfter og sejrspoint i regioner

Verden er forandret og positionen af bestemte kræfter på kortet er anderledes. Der ud over, producerer regioner med store og uikke artefakter flere sejrspoint end tidligere.

Se vores artikel om regioner for flere detaljer og et nyt kort, der viser alle regioner, kræfter, sejrspoint og hvor på kortet de forskellige fraktioner starter spillet.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej