Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan vinder man i Scattered Empire-scenariet?

Natarerne er stadig optaget af deres store krig mod en fremmed stormagt, hvilket betyder at de stadig har forladt verden midlertidigt (de vil dog stadig have tid til af og til at overtage hovedbyen når en spiller sletter sin konto). For at vinde krigen mod stormagten har de også taget byggeplanerne til Verdensvidunderet med sig. Det betyder at man ikke kan bygge Verdensvindundere for at vinde i SE-scenariet. Efter den store krig mellem spillere i Oldtidens Europa, er Europa delt i flere regioner, så den eneste måde at vinde på er den samme som i Oldtidens Europa: at den alliance der kan samle flest sejrspoint efter 200 dage, vinder spillet.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej