Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Videresend tropper

Fordi man skal forsvare en hel region i Travian Scattered Empire, hvor det i Travian: Legends kun er artefaktlandsbyerne, er der blevet tilføjet en ny feature i spillet. For at styrke forsvarskapaciteten for alliancer, kan spillere nu videresende forstærkninger inden for deres egen alliance.

Med denne funktion er forstærkninger nu mere mobile. Man kan bruge dette til at lave en "forsvarsbase", hvor en defensiv koordinator samler store mængder forsvar. Når et større angreb begynder, kan denne spiller beslutte hvor der skal forsvares og med hvor mange tropper. Han skal stadig indsamle informationer fra de forskellige konti - en opgave hvor gode kommunikationslinjer er nødvendige, for at opnå den størst mulige strategiske fordel.

Screenshot fra forsamlingspladsen
Screenshot fra forsamlingspladsen
Screenshot fra forsamlingspladsen
Screenshot fra forsamlingspladsen når videresend er valgt

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej