Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan aktiveres oldtidskræfterne?

Mens et artefakt altid er aktivt i Travian: Legends, så skal artefaktkræfterne først aktiveres i Travian Scattered Empire. De kan aktiveres så snart en spilleralliance har nået >50% territoriekontrol og har haft det i 24 timer. For at aktivere en oldtidskraft, skal et alliancemedlem have et skatkammer på trin 10 for oldtidskræfter med landsbyeffekt og et skatkammer på trin 20 for oldtidskræfter med kontoeffekt.

Der er dog visse begrænsninger: Der kan kun være én aktiveret oldtidskraft pr. landsby og kun én aktiveret oldtidskraft med kontoeffekt pr. konto. Dermed kan der i alt være to oldtidskræfter, der har effekt i én landsby.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej