Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Generel information

Der vil være 90 Oldtidsbyer fra start, heraf tre vil være hovedbyer, spredt ud over kortet. I disse Oldtidsbyer finder du artefakterne. Det betyder at artefakterne ikke kommer i mellemspillet! Oldtidsbyerne vil blive forsvaret af Romerne, Gallerne og Germanerne. Dog har de ingen AI, så de kan ikke bygge råstoffelter, bygninger eller uddanne tropper, men fra starten er der en mængde forsvar i byerne. Oldtidsbyer kan kun overtages og kan ikke pultes væk. Hovedbyen for hvert af de tre folkeslag (Romerne, Gallerne og Germanerne) kan ikke angribes eller erobres. Artefakterne kan ikke flyttes og Oldtidsbyer kan ikke gøres til hovedbyer af spillere.

Hvis en spiller ejer mere end én oldtidsby, er der særlige regler at tage højde for:
Kun tre artefakter kan aktiveres, heraf kun ÉT stort eller unikt. Så: Enten kan man aktivere tre små artefakter eller to små og et stort/unikt artefakt. Hvis en spiller ejer to eller flere artefakter med samme effekt, kan kun et af dem give sin bonus, hvis de begge er aktiverede via skatkammeret. Vær opmærksom på at et unikt artefakt ikke behøver at give sin bonus til hele kontoen (f.eks. Fjolsets artefakt). Alle i alliancen kan bruge den aktiverede oldtidskraft fra et alliancemedlem, så længe de opfylder forudsætningerne, men man kan kun aktivere én kraft per landsby.

Et artefakt har ingen effekt hvis man har valgt at få sejrspoint eller hvis man ikke har klikket på en knap endnu (inaktiv tilstand).

Hver gang man vælger enten at få effekten eller sejrspoint fra et artefakt, vil der gå 24 timer før man kan vælge igen (der vil være en nedtæller). Det er ejeren af oldtidsbyen der skal vælge om han/hun vil have effekten eller samle sejrspoint. Skatkammeret i oldtidsbyen har kun de to knapper ’Få sejrspoint’ og ’Brug oldtidskrafter’ for eget artefakt. Der er ikke mulighed for at aktivere andre alliancemedlemmers artefakt-effekter herfra.

Hvis en anden spiller erobrer din Oldtidsby mens effekten stadig er aktiv, vil effekten med det samme stoppe, uanset om det er et artefakt med kontoeffekt eller byeffekt.

Oldtidsbyer har ikke morale bonus.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej