Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Det grå område

Det grå område

I kortets centrum, kan du finde et område hvor felterne er grå i stedet for grønne som normalt(obs. - dette gælder ikke sommer special serveren "Oldtidens Europa", der har ikke et gråt område).

Dette område kontrolleres af det natariske folkeslag. Ingen spillere vil starte i det grå område med en nystartet konto.

Det grå område strækker sig til ca. 22 felter fra centrum i alle retninger. Felter, der kun er delvist grå, tæller også med i det grå område.

Bosættelser i det grå område

At grundlægge en landsby i det grå område er farligt. Det natariske folkeslag vil afsende adskillige angrebsbølger med katapulter for at forsøge at ødelægge landsbyen. Hvis din landsby overlever disse angreb vil der ikke komme flere angreb.

Natarerne sender ét angreb fra hver verdensvidunderlandsby de ejer og ét angreb fra deres hovedlandsby. Da der er 13 verdensvidunderlandsbyer, kan de altså højst sende 14 angreb. Hvis en spiller overtager en af natarernes verdensvidunderlandsbyer, vil natarerne ikke længere kunne angribe fra denne by og antallet af angreb på nyanlagte byer i det grå område bliver dermed reduceret.

Natarernes angreb ankommer 24 timer/serverhastighed efter byens grundlæggelse - på en normal server lander angrebene altså 24 timer efter byens grundlæggelse, mens de på en 3x speed-server lander 24t/3 = 8 timer efter byens grundlæggelse.

For at undgå at en by bliver ødelagt af natarernes angreb, kan man vælge at forsvare den, eller at bygge så mange bygninger i byen at natarerne ikke kan ødelægge den helt med deres angreb. Bemærk at en by forsvinder fra kortet når den når 0 indbyggere, så da nogle bygninger ikke giver indbyggere på de første bygningstrin, kan byen altså godt forsvinde selv om der stadig er bygninger i den.

Kulturpoint i det grå område

Landsbyer i det grå område producerer ingen kulturpoint. Hvis en spiller grundlægger en landsby i området og den overlever angrebene, vil landsbyen ikke producere kulturpoint, uanset hvilke bygninger spilleren måtte bygge. Fester afholdt i landsbyer i det grå område, vil dog stadig give det samme antal kulturpoint som de ville have givet, hvis landsbyen lå udenfor det grå område.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej