Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

[T4.2 FØD] Daglige opgaver og belønninger

 

 

 

En af de største features på Travians fødselsdagsserver er utvivlsomt detnye system med daglige opgaver. Efter at have arbejdet som supporter i flere år, synes jeg nogle nogle gange at det er svært at besvare spørgsmål som: "Min missionschef er væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gørei spillet". Fra nu af er der opgaver hver dag!

Hvad enten du plyndrer natarlandsbyer og oaser, uddanner tropper eller opfører bygninger, sender din helt på eventyr eller holder fester i dit Rådhus,så får du specialpoint, som du kan ombytte til værdifulde præmier. En vismængde point gives automatisk til dig, når du har færdiggjort en handling fralisten over daglige opgaver.

Personligt er jeg vild med denne nye feature. Vi elsker allegaver. Og Travians fødselsdagsserver giver os gaver hver eneste dag! Både erfarne spillere og nybegyndere vil kunne drage nytte af gratis guldfunktioner,råstoffer, genstande eller endda kulturpoint, som de kan tjene som belønningfor deres daglige opgaver.

Gå i gang med at indsamle dine daglige point! Jo mere aktiv du er, des mere bonus kan du få gratis.

Featureoversigt: 
10 forskellige typer opgaver, fra de helt lette og til de svære, som spillerne kan udføre hver dag for at få forskellige belønninger. Jo flere point du indsamler, des mere attraktive præmier får du.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej