Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Reduceret kornforbrug i WW-byer(t4.2 FØD)

Hver spiller der har haft muligheden for at være sitter på en WW konto glemmer nok aldrig det mareridt: tropper dør af sult; der er kun få sjældne leverancer af korn og der er kun et par andre spillere online. Hvem kan hjælpe med at sende noget korn.

Spildesignerne har arbejdet hårdt på at gøre spillets afslutning på fødselsdagsserveren så god og mindst stressfuldt som muligt. 

En af funktionerne som spillerne har savnet mest siden 3.6, er det halverede kornforbrug i WW landsbyer. Og nu er jeres bønner blevet hørt! Lige efter at byggeplanerne er frigivet, bliver korn forbrugt i WW landsbyerne reduceret.Tropperne bruger kun 50% af deres normale kornforbrug. Derfor har spillerne nu mulighed for at samle større defensive hære i deres WW landsbyer, fra det tidspunkt hvor byggeplanerne frigives.

Featureoversigt: 
Når byggeplanerne kommer ind i spillet,vil tropperne i WW landsbyer kun forbruge 50% af deres normale kornforbrug.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej