Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Natarerne slår fra sig(t4.2 FØD)

 


"Nogle gange erklæres der krig, men ingen møder op." Carl Sandburg

Eller overført til Travian:
Forestil dig at byggeplanerne frigives, men ingen erobrer dem. Ingen undersøger de natariske teknologier, ingen bygger det ultimative magtsymbol - Verdensvidunderne. Hvordan skulle verden så ende, og give alle krigerne og diplomaterne en velfortjent pause?

Der er nye tider på vej. Så en dag vil det undervurderede folkeslag, natarene, genoplive deres længe glemte storhed. På dag X begynder de selv at opføre et verdensvidunder. Det vil blive placeret inde i natarenes hovedlandsby. Som vi alle ved, er denne landsby omringet af utallige fælder som ingen har kunnet overkomme hidtil og heller ikke vil kunne overkomme i fremtiden.

Bag disse mure vil natarene bygge ét trin om dagen som eksempel på deres banebrydende arkitektur. Efter trin 75 er hver eneste natariske kriger påkrævet, så der vil ikke være nogen tilbage til at angribe konkurrence verdensvidundere hos andre spillere. I tiltro til at sejren er nær, vil natarene lade alle vide at: verdens ende er nær. Fra det tidspunkt, er der kun 25 dage tilbage før natarene færdiggør deres vidunder og deres fordums storhed vil være tilbage i verden.
Vil du lade dem stjæle sejren uden kamp?

Vil du miste dit hjem og søge efter nyt - skamfuld og nedbrudt - hånet af de næsten glemte natarer?

Eller...

Vil du kæmpe?

Featureoversigt: Denne server vil slutte når en af disse hændelser indtræffer, alt efter hvilken der indtræffer først:
1. En spiller bygger et verdensvidunder til trin 100.
2. Natarene, der påbegynder deres verdensvidunder efter et bestemt antal dage, bygger deres verdensvidunder til trin 100.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej