Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Nye handelsruter (t4.2 FØD)

På denne særlige server hvor vi fejrer Travians 9 års fødselsdag, lader vi dig sende råstoffer til WW landsbyer og andre landsbyer med artefakter sat op som handelsruter, men med én forudsætning: at WW landsbyen eller landsbyen med et artefakt tilhører en spiller indenfor din alliance, eller en alliance som har forbund med din egen alliance.

Hvad betyder det? Det betyder at Travian bliver endnu mere spændende på denne særlige server .

Du kan opsætte handelsruter for dine handelsmænd, til at transportere en bestemt mængde råstoffer hver dag på et fastsat tidspunkt til en fastsat landsby.

Hvad er det nye?
Udover til dine egne landsbyer, vil du kunne sende råstoffer til alle landsbyer på serveren der har et artefakt :o HVIS disse landsbyer tilhører en spiller i din alliance eller en alliance der har et forbund med din egen alliance.
Til dette kan du tilføje alle WW landsbyer  HVIS disse landsbyer tilhører en spiller i din alliance eller et forbund til din alliance.

Men der er mere .

Disse landsbyer er ikke medtaget i den indbyggede pushingbeskyttelse :o

Systemet kontrollerer ved hver afsendelse, om landsbyen der sendes til stadig opfylder kravene (tilhører dig, har et artefakt ELLER tilhører en spiller i din alliance eller et forbund til din alliance "eller" det er en WW landsby OG tilhører en spiller i din alliance eller en alliance i forbund med din egen alliance)

Så med denne helt eksklusive mulighed på vores kommende fødselsdagsserver, vil vi gerne invitere dig til at spille serveren!

Featureoversigt: Det er muligt at oprette handelsruter der leverer råstoffer til WW- og/eller artefaktlandsbyer, hvis disse tilhører spillere i din alliance eller dit forbund.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej