Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Ændringer vedrørende genstande og Rådhus(t4.2 FØD)

Der har allerede været nogle ændringer, såsom at begrænse muligheden for at få dokumenter tidligt i spillet.
I dag vil vi præsentere dig for to ændringer af genstande, som du vil opleve på vores kommende fødselsdagsserver såvel som ændringer ved afholdelse af fester.

Den første er en ændring ved brugen af spande:
Spandene lader dig genoplive helten med det samme, uden at betale råstoffer. Spanden kan findes på eventyr eller købes via en auktion.
Det har vist sig, at nogle spillere drog fordel af at kunne købe så mange spande som de ville. De ryddede landsbyer eller oaser ved at sende helten på selvmordsmission, bruge en spand og dernæst sende ham afsted igen. Nogle gange op til 10 gange i træk. Denne taktik var kun en fordel for meget få spillere. 

Derfor er der her blevet lavet en ændring.

For at undgå brug af spande på denne facon, kommer der en begrænsning på brugen af dem. På vores fødselsdagsserver, må du kun bruge én spand for hver 24 timer. I tilfælde af at du prøver at bruge en spand mere indenfor grænsen på 24 timer, får du en besked med informationer om hvorfor du ikke kan bruge endnu en spand og hvornår du vil kunne bruge en spand igen.
På den måde er konkurrencen, især i begyndelsen af spillet, mere fair og det vil blive mere udbytterigt at uddanne defensive tropper igen, eftersom at det koster angriberen råstoffer at slå dem.

Den anden store ændring i brugen af genstande, har med kunstværker at gøre:
De kan fås på samme måde som spande, på eventyr eller en auktion.
For at få nye landsbyer skal du bruge kulturpoint. Der er forskellige måder at få dem på. Først og fremmest, så producerer dine bygninger dem løbende. Derudover er der mulighed for at afholde fester i dit Rådhus. Især tidligt i spillet, er fester meget dyre.

Og så er der kunstværkerne. De giver spilleren kulturpoint baseret på den samlede produktion af kulturpoint for kontoen op til 5000, og brugen af et kunstværk koster inden råstoffer. Dette gør dem ret kraftfulde tidligt i spillet, fordi spillere der bruger kunstværker ikke behøver at "spilde" råstoffer på at holde en fest. Derudover, så kan spillere der bruger mange kunstværker gennem spillet grundlægge nye landsbyer langt hurtigere. Der har været mange klager over en "rush" efter kunstværker og om spillere der har købt hvert eneste kunstværk der var til salg.

Så der er blevet lavet to ændringer på fødselsdagsserveren. Det maksimale antal kulturpoint du kan opnå fra et kunstværk er reduceret fra 5000 til 2000. Derudover er de helt fjernet fra muligt udbytte i de første 2 uger af en server, så de kan ikke bruges til at grundlægge landsby nummer 2 meget hurtigere, sådan som de blev brugt før.

Fordi en anden fordel ved kunstværkerne, er at få kulturpoint øjeblikkeligt, er festerne også blevet ændret sådan at de opfører sig ligesom kunstværker. En lille fest giver kulturpoint fra den landsby hvor Rådhuset er opført, op til maksimalt 500, og en stor fest giver kontoens samlede produktion af kulturpoint op til 2000. Efter en fest er der en karensperiode der modsvarer den varighed som en fest havde tidligere.

Begge disse ændringer giver ikke kun en mere balanceret start, men ved kunstværker også en mere rimelig kamp om landsbyer, indbyggerrekorder osv. For at gøre det kort: De reducerer den betydning som guld kan have på din succes!
Vi håber at I tager godt imod disse ændringer.

Featureoversigt:
1. Spand: en konto kan bruge 1 spand for hver 24 timer
2. Kunstværk: det maksimale antal kulturpoint en spiller kan få fra et kunstværk er reduceret til 2000. Derudover får ingen spillere kunstværker på et eventyr i de første 14 dage af en server.
3. Fester: kulturpoint tildeles med det samme. Mængden af kulturpoint fra en lille fest er lig med den mængde som landsbyen hvor rådhuset er opført, producerer op til maksimalt 500. De store fester giver kulturpoint svarende til antallet af kulturpoint der produceres i alle kontoens landsbyer, op til maksimalt 2000.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej