Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

[T4.2] Produktionsoversigt

I produktionsoversigten får du en oversigt over hvor meget din landsby får i produktion fra felterne, bonus, oaser og helt.

Du finder produktionsoversigten i bjælken under cirklerne ved at klikke på en af de fem knapper - tømmer, ler, jern, korn og balance.

produktionsoversigt 1

 

I Tømmer, Ler, Jern og Korn kan du se hvor meget det enkelte felt producerer, hvilket trin det er på og hvor meget hvert felt giver i bonus, inden det samlede resultat. Under produktionsbonus kan du se hvor meget du får i procent, fra det pågældende råstofs bonusbygning og oaser, der er tilknyttet byen. Der er mulighed for købe produktionsbonus, dog kun for den råstoffane du er i. Tilsidst bliver alt samlet i et regnestykke, så du kan se hvordan det hele hænger sammen.

Produktionsoversigt 2

Kornoversigten:

produktionsoversigt 3


I fanen Balance vil du få en oversigt på din kornbalance, f.eks. hvor meget du får fra oaser, kornfelter, bonus og helt. Du kan også se hvor store dine udgifter, for at have dine og fremmede tropper i din landsby, er:
produktionsoversigt 4

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej