Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 6: Markedsplads

Opgave navn: Markedsplads

Beskrivelse 1: Hvis du har mangel på et enkelt råstof, kan du bytte det for andre råstoffer med andre spillere på markedspladsen. For at bygge en markedsplads, skal du have en større hovedbygning.

Sådan løser du opgaven: Inden du kan bygge en markedsplads, skal du have opfyldt dens forudsætninger. Du skal have råstoflager og kornkammer i trin 1 og hovedbygningen i trin 3. Når du har opfyldt forudsætningerne, kan du bygge markedspladsen. Vælg en tom byggegrund og find markedsplads og vælg "opfør bygning".

Beskrivelse 2: Din markedsplads er klar og du kan nu begynde at handle med andre spillere. Men lad være med at falde for de rigtigt dårlige tilbud!

Din belønning: lumber600 


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej