Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 11: Tag med på eventyr

Opdag mystiske steder i dine omgivelser for at samle erfaring og værdifuldt bytte. Åben eventyrslisten og send din helt på sit første eventyr.

  • Send din helt på sit første eventyr
    På din venstre side af siden, hvor din helt's billede er, kan du se to knapper, den ene til venstre er til eventyr, klik på den nu. Du vil nu se en liste over eventyr din helt kan sendes til, vælg et og klik på "gå til eventyr" knappen og godkend ved at klikke på "start eventyr". Du kan læse mere om eventyr og om hvordan de fungerer her.

Godt, din helt er undervejs - hvad mon den finder? Under dens billede kan du se at den er undervejs. Jeg lader din helt ankomme med det samme, så vi kan se hvad der sker.

Din beløning: Din helt ankommer straks til eventyret. Klik "Hent belønning" for at fortsætte til næste opgave.

Opgave 12 


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej