Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 10: Færdiggør med det samme

Under byen, kan du finde en liste med alle dine aktuelle byggeordre. Denne gang, kan du selv sætte fart på byggeriet. Brug guldet fra den sidste mission og færdiggør byggeordrene ved at klikke på "færdiggør byggeri med det samme".

  • Færdiggør byggeordrer med det samme
    For at bruge funktionen, skal mindst en konstruktion eller opgradering være sat i kø. Når du har valgt, kig på ordrelisten, der vil være mulighed for at klikke på en "færdiggør byggeri" knap. Derefter godkend og brug de 2 guld du fik fra forrige opgave, for at gennemføre opgaven.

Nu kan du sende din helt på et eventyr. Giv først ordre til at bygge nogle flere råstoffelter så din by bliver ved med at vokse. Tag dette guld og brug det klogt.

Din belønning: 10 Klik "Hent belønning" for at fortsætte til næste opgave.

Opgave 11


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej