Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 8: Byg et råstoflager

Uden et råstoflager, kan din by kun opbevare få råstoffer. Klik på en ledig byggeplads i din by! Led efter råstoflageret under fanen infrastruktur i bygningsmenuen og begynd opførelsen.

  • Åben bygningsmenuen og vælg fanen infrastruktur
    På din skærm kan du se en række lysegrå cirkler spredt rundt omkring i din landsby. Hver af dem er byggegrunde. Klik på en af disse for at komme til bygningsmenuen. Når du er i menuen, vil du kunne se tre faner som du kan vælge, hver af dem tillader forskellige bygninger der kan bygges.

  •  Giv ordre til opførelsen af et trin 1 råstoflager
    Gå ind i infrakstruktur fanen og scroll ned indtil du finder råstoflageret og klik på "opfør bygning" for at konstrukere den. Du kan læse mere om råstoflageret her.

Opførelsen er begyndt og snart vil du have plads nok til bytte og produktion. Jeg giver dig en dags Travian PLUS, hvilket gør det muligt for dig at sætte endnu en byggeordre i kø, mens den første endnu ikke er færdig.

Din belønning: En dag Travian PLUS. Klik "Hent belønning" for at fortsætte til næste opgave.

Opgave 9 


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej