Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 2: Missioner og hjælp

Du kan flytte eller lukke dette vindue. For at åbne det igen, skal du blot klikke på mit billede i nederste venstre hjørne. Tipsene vil give dig hjælp, hvis du har problemer med at komme videre i guiden.

  • Luk guide vinduet
    For at gøre det, behøver du kun at klikke på "x" i toppen af venstre side af pop-op vinduet for at få den til at forsvinde. En rød box vil highlighte den. Når du har gjort det, vil du i Opgavelisten se en grøn afkrydsning som viser at du har lavet den, dem der ikke har det, er dem du stadig mangler.
tutorial1
  • Åben rådgiver
    Klik på din rådgiver i højre side af vinduet. Han kan findes over boxen ved din opgaveliste. En rød box vil highlighte ham hvis du har fulgt den foregående opgave.

 

  • Slå hjælp fra
    Igen vil en rød box vise dig hvor du skal klikke. Ved at slå dette fra, vil de røde boxe forsvinde. Fra nu af gennemgår du din konto selv. Hvis du har brug for den, kan du genaktivere den i næste opgave.
Nu kan du altid få informationer om dine aktuelle missioner. Den næste mission bliver aktiveret når du har hentet din belønning. Gør krav på din lergrav nu!
 
Din belønning: En lergrav på trin 1 venter på dig! Klik "Hent belønning" for at fortsætte til næste opgave.

Opgave 3

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej