Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

08. Sådan bygger du i dit landsbycentrum

Lad os kigge på dit landsbycentrum, så vi kan opføre et råstoflager og et kornkammer. Glem ikke at for at komme til dit landsbycentrum skal du bare trykke på knappen som ligner en lille landsby.

beginner


Her er dit landsbycentrum. Som du kan se, der er kun en bygning lige nu, nemlig hovedbygningen som automatisk laves når du begynder med spillet. Hvis du kigger, kan du se mørkegrønne cirkler ved det lysegrønne græs. Disse er byggegrunde til din landsby, hvor du kan opføre bygninger såsom råstoflager og kornkammer. Skal vi ikke bygge et råstoflager først. Tryk på feltet med en rød cirkel.

beginner


Dette er en liste over alle de bygninger du kan opføre. Efterhånden som du opfører og udvider flere bygninger, vil du få adgang andre og mere avancerede bygninger. Men lad os bare koncentrere os om et råstoflager indtil videre. Du kan se en liste over råstoffer som du skal bruge til at kunne opføre et råstoflager. Hvis du ikke har nok råstoffer lige nu, så bare vent en times tid, til den tid bør du have rigeligt, så klik på den grønne tekst hvor der står ”Udbyg til trin x” under råstoflager.

Du kan kigge i bunden af siden, ligesom du gjorde før da du bygge en kornavler, og se at den er i gang med at opføre et råstoflager. Det vil tage omkring 32 minutter at færdiggøre, så tag et hvil, se noget TV, spis nogle chips og kom tilbage om en halv time.

(33 minutter og 20 sekunder senere)

Velkommen tilbage, var det en god pause? Min var i hvert fald. Nå, men nu hvor du har opført dit råstoflager, så lad os opføre et kornkammer. Kan du huske den blå cirkel? Lad os opføre kornkammeret der. Klik på den grønne tekst hvor der står ”Udbyg til trin x” under kornkammer og begynd at bygge. Hvis du er Romer, så vil jeg anbefale at du begynder at opføre et af hvert råstoffelt også så du kan øge din produktion lidt. Hvis du ikke er Romer, så bare vent omkring 25 minutter på at kornkammeret er færdigt, bagefter kan du fortsætte med dine råstoffelter indtil du har 1 af hver type råstof udbygget til trin 1.

(adskillige minutter senere, når du er færdig med at bygge)

Når du har udbygget et felt af hver råstoftype til trin 1, vil din produktion i landsbyoversigten se ca. således ud:

             Produktion:
              Tømmer: 11 pr. time
              Ler: 11 pr. time
              Jern: 11 pr. time
              Korn: 4 pr. time

Bemærk at din kornproduktion er lavere end før, det er fordi du er begyndt at bygge i din landsby, din befolkning stiger, og efterhånden som det sker skal du bruge mere korn til at brødføde dine indbyggere. Forsøg altid at holde din kornproduktion på samme niveau som de andre råstoftyper, fordi korn er ligeså vigtigt som alle andre råstoffer, hvis ikke mere.

Tip: Tidligt i spillet kan du godt nøjes med at holde din kornproduktion nede på omkring halvdelen i forhold til din produktion af andre råstoffer, fordi korn ikke bruges så meget i starten og de fleste bygninger ikke er særligt dyre i korn at opføre.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej