Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Manglende handelsmænd

Hvis du kigger på billedet nedenfor vil du se at der i øjeblikket bliver brugt 5 handelsmænd til at sende råstoffer til en anden spiller:

mirc

Men der er tilsyneladende noget galt? Jeg har markedsplads trin 20 - så derfor også 20 handelsmænd. 5 er på vej til en anden spiller - så der bør være 15 tilbage. Men der er kun 13 til rådighed? Hvordan kan det være?!?

Denne situation opstår tit. Det kan være at din sitter eller din dual har lagt tilbud på markedspladsen og har glemt at fortælle dig det. Mist ikke din tro på systemet, bare gå ind og se om du har tilbud om råstofhandler ude på markedspladsen og du vil finde dine manglende handelsmænd:

mirc


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej