Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Udvidelser

For at grundlægge eller erobre en landsby skal du bruge ledige udvidelser. For at se om din landsby har ledige udvidelser skal du gå til din residens eller dit palads og åbne "Udvidelse" fanen.

Hver landsby har et bestemt antal mulige udvidelser: 2 hvis der er en residens og 3 hvis der er et palads opført. Disse udvidelser hører til landsbyen.

Hvad betyder det for dig?

I tilfælde af at du erobrer en landsby, kan det være at ejeren eller har grundlagt en, to eller tre landsbyer fra landsbyen. Spiller 4seasons erobrede en landsby fra spilleren bitter-sweet i eksemplet vist nedenfor:

mirc


Som du kan se, så er der allerede brugt 2 udvidelser af spilleren bitter-sweet.

Hvis det sker for dig, så vil du kun kunne grundlægge lige så mange landsbyer som du har ledige udvidelser til. Så hvis han har grundlagt to landsbyer allerede (som i eksemplet ovenfor) så vil du ikke kunne grundlægge eller erobre flere landsbyer med en residens, men du kan grundlægge eller erobre en landsby mere med et palads trin 20.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej