Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

07. Sådan bygger du i din landsbyoversigt

Skal vi ikke tage et kig på den besked vi modtog lige før.

Tryk på det lille papir til højre og klik på beskeden ”Velkommen til Travian”.

beginner


Var det ikke en god nyhed. Nu hvor du er begyndt at spille, er din begynderbeskyttelse allerede ved at løbe ud, så det er en god ide at begynde at bygge hurtigt.

Tip: Længden på begynderbeskyttelse stiger i takt med at serveren bliver ældre. Tilmeldinger på ældre servere giver en længere begynderbeskyttelse end tilmeldinger på nyere servere, men er også mere farefulde.

Ja, som jeg sagde så skal vi til at i gang med at bygge! Godt for dig! Lad os gå over i landsby-oversigten ved at klikke på knappen med alle tallene i de farvede sekskantede felter.

beginner


Nu er vi tilbage i landsby-oversigten, tag et kig på det lille billede her. Kan du se de små cirkler? Det er her dine råstoffer kommer fra. Lige nu, får du ikke særligt mange, men efterhånden som du udvider dem, vil din produktion stige. At have mange råstoffer var noget af det som stod i beskeden fra før ikke? Så lad os udvide nogle kornavlere. Kan du se kornfeltet som jeg har sat en rød cirkel om? Skynd dig at klikke på det.

beginner


Dette er din kornavler. Som du kan se er den på trin 0, og producerer kun 6 korn i timen, hvis vi opgraderer kornavleren, producerer den 15 i timen (dette gælder kun på 3x hastighed servere, på 1x hastighed servere, vil produktionen være lavere – men som begynder er det bedre at starte på en 1x hastighed server!). Jeg kalder det her en forbedring, gør du ikke? Klik på det grønne ”Udbyg til trin 1”. Dette fører dig tilbage til landsby-oversigten, og hvis du kigger på bunden af siden kan du se følgende:

                Byggeprojekt:
                 Kornavler (trin 1) 0:02:30 time(r) kl. 07:03

Du ser måske ikke præcist det, men du vil se noget der ligner.
Vent 2 minutter og 30 sekunder . . . .
(2 minutter og 30 sekunder senere)

 TADA! Du er nu den stolte ejer af en trin 1 kornavler! Du kan se at din kornproduktion er steget, så du laver nu mere korn hver time.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej