Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Mulige Guld / Plus / Guldklub funktioner

Plus medlemsskab

Plus medlemsskabet inkluderer yderligere funktioner som kan købes med Guld (Gold). I modsætning til Guldklubben, så varer Plusfunktioner i et bestemt antal dage hvorefter de udløber og skal fornyes - dette gøres ved at købe Plus medlemsskabet igen. Nedenfor finder du en række nyttige links til mere detaljerede forklaringer af de forskellige Plusfunktioner:

Guld

Du kan købe adskillige Guldfunktioner som ikke er inkluderet i Guldklubben. Nedenfor kan du finde nyttige links som forklarer de forskellige Guldfunktioner i detaljer:

Guldklub

Du kan købe et medlemsskab af Guldklubben for Guld 100 (Guld 50 på en speedserver) for hele serverens levetid. Det giver gratis funktioner som du kan bruge uden begrænsning og giver adgang til yderligere funktioner som koster guld at bruge. Bemærk venligst at der ikke bliver refunderet Guld når serveren slutter eller hvis kontoen slettes.

Guldklubben indeholde følgende funktioner:


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej