Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan giver jeg min helt udstyr?

equip item

Her finder du en kort forklaring på hvordan du kan udstyre din helt med de forskellige ting. En vigtig ting at huske er at der overordnet set findes to hovedkategorier af ting:

  • Udstyr
  • Genstande

Begge typer af ting skal din helt udstyres med for at virke, men den generelle forskel imellem genstande og udstyr er at udstyr varer evigt og giver en bonus til din helt eller tropper som rejser med helten og at genstande forsvinder efter brug.

Der findes udstyr som forøger hastigheden for regenerering af heltens livspoint, mindsker skaden han får i krig, reducerer uddannelsestider i stald/kaserne, giver ekstra kulturpoint, forøger heltens styrke eller giver bonus i forsvars- og angrebsværdier på de tropper som rejser med helten Der er også udstyr som reducerer rejsetider for både helten og tropper som rejser med helten. For at få ting til at virke, skal helten først udstyres med dem, de har ingen effekt så længe de bare ligger i helten's rygsæk.
Eftersom listen over forskelligt udstyr er meget lang (du kan se dem en fuld liste her), ville det være alt for omfattende med en forklaring til hver enkel genstand. Men at sætte udstyr til helten er ikke så svært; de er allerede kategoriseret både i auktioner og på eventyr, hvilke der er beregnet til venstre hånd, højre hånd, sko, hjelme etc. Så det forklarer meget sig selv hvis udstyr skal sættes på helten. Heltesystemet vil ikke lade dig sætte en højrehåndsgenstand på venstre hånd, så du kan ikke lave fejl.

equip item

Som du kan se på billedet nedenfor så kan du se genstandens effekt hvis du holder musen over genstanden.
Når du vil udstyre din helt med en genstand trækker du bare genstanden over med musen. Du vil ikke kunne trække en genstand hen til det forkerte sted - yderligere vil det rigtige sted blive oplyst med det samme du klikker på en genstand (det kan du se på billedet ovenfor). Gentag samme handling, men omvendt hvis du vil fjerne udstyr fra helten.


Nu er vi kommet til genstande. Genstande forsvinder efter brug, så du skal have flere af dem hvis du ønsker at bruge dem igen. Typiske genstande er bandager, salver, dokumenter, kunstværker og lovtavler. Genstandene jeg lige har nævnt kan stables, det betyder at har du mere end én lægger de sig oveni hinanden i heltens rygsæk for at spare plads. Der er ingen grænse for hvor mange stablede genstande du kan bruge på én gang.
Der er kun et sted på din helt hvor disse genstande kan sættes og det er den lille boks til venstre for din helt (eller højre for dig) tæt ved hans fødder. Du kan ikke trække genstande til det forkerte sted - derudover vil det rigtige sted blive oplyst når du klikker på genstanden:

equip item

Så husk: for at bure, spande, bandager og andre genstande virker, så skal de placeres i denne boks først, før eventuelle slag finder sted.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej