Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Event Jam - når serveren går ned (0:00:00?)

Hvis du læser dette, så har du formodentlig oplevet et event-jam i spillet. Det er det, der sker, når en nedtælling i spillet vises som 0:00:00?. Et "event-jam" opstår på grund af tekniske problemer på en server, fordi serveren ikke er i stand til at berabejde alle hændelserne i spillet hurtigt nok.

Det kan påvirke alle hændelser, som sker efter en nedtælling, f.eks. kampe eller byggeordrer. Det kan også medføre at spillet indlæses langsomt eller endda forstyrre forbindelsen til spillet.

Under et event-jam, fastholdes den overordnede rækkefølge af hændelserne, og de bearbejdes så en efter en, med en vis forsinkelse. Det påvirker alle spillere på spilverdenen.

Hvor længe varer det?

Normalt bliver event-jams løst hurtigt og alt kører glat igen kort efter. Under nogle omstændigheder, kan det tage længere tid. Vi overvåger vores spilservere konstant og gør alt vi kan, for at løse sådanne problemer hurtigt. Det er ikke altid en let opgave, især på servere, der spilles af mange spillere.

Hvad kan jeg gøre?

Et event-jam er et problem på serverens side, så du kan ikke løse det. Der er dog nogle ting du kan gøre, for at hjælpe med at begrænse belastningen af serveren:

  • Prøv at modstå fristelsen til at opdatere siden under jammet - hver opdatering er en yderligere belastning af serveren.
  • Hvis du kan, så vent med at igangsætte yderligere handlinger i spillet - selv hvis du sender dine tropper eller opfører en bygning, så bliver de sikkert bare fastlåst som andre hændelser, når de skulle have været færdige.
  • Lad være med at annullere nogle af dine igangværende hændelser såsom byggeordre - ikke alene belaster det serveren yderligere, du mister også nogle af de råstoffer, du har brugt.
  • Hvis du bemærker event-jams, der gentagne gange sker omkring hele timetal (f.eks. kl. 08:00, 09:00, 10:00 osv.), så kan det være, at mange spillere på serveren har sat deres handelsruter til at køre på sådan et tidspunkt. Det er bedst, at vælge skæve tidspunkter til handelsruterne, som kl. 08:07, 09:23 og 10:56, da belastningen af serveren så bliver spredt mere ligeligt.

Hvis situationen ikke løser sig i løbet af et stykke tid, kan du se efter et opslag om problemet på vores forum. Hvis der ikke er nogen oplysninger om emnet, kan du overveje at kontakte vores kundeserviceteam, for at fortælle os om problemerne.

Tak fordi du følger denne guide og for din tålmodighed mens vi løser problemet.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej