Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

En anden måde at kontakte Teamet

Hvis du har brug for at komme i kontakt med et medlem af Teamet, hvis du vil spørge Support om et spil-relateret spørgsmål eller hvis du vil kommunikere med Multihunter om regelbrud, er alt du skal gøre at klikke på den lille sorte bog i nederste venstre hjørne af din skærm. Klik på Kontakt spillets support. Herefter skal du vælge den kategori som passer bedst til dist spørgsmål. Efter det skriver du din besked og sender, hvorefter du vil modtage et svar fra vores Support. Husk: både Support og Multihunter har op til 24 timer til at besvare din IGM, så vær tålmodig. Der er også mulighed for at sende en besked til Plus Support. Plus Support besvarer spørgsmål vedrørende Pluskonti og problemer med Guld. Husk: Multihunter og Support behandler ikke spørgsmål om betalings- og guldproblemer, så hvis du skal bruge hjælp til det, er du nødt til at kontakte Plus Support.

 Derudover kan Multihunter og Support som altid, kontaktes via IGM.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej