Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

04. Hvad bør jeg vide om hovedmenuerne?

Hurra! Jeg har oprettet en konto og er logget ind! Nu kan jeg da spille? Nej! Selvfølgelig ikke! Du ved jo ikke engang hvordan.

beginner


Som du kan se har jeg markeret nogle vigtige ting på dette billede af spillet. Lad os kigge nærmere på det.

Knap 1: Her er en række nyttige links som du vil finde nødvendige før eller siden. De inkluderer:
- a link to the startsiden, som altid er brugbar; 
- et link til det officielle forum, hvor du kan finde alle former for informationer om Travian og skrive med andre spillere;
- et link til FAQ siden, som er den side du er på nu; 
- et link til de Generelle Betingelser til spillet (også kaldet jura/det med småt);
- til link til siden Om os, hvor du finder informationer om vores virksomhed og skaberne af Travian.

Knap 2: Den lille sorte bog i det nederste venstre hjørne åbner et vindue hvor du kan vælge imellem en lang række nyttige links, herunder et link til forum, mulighed for at skrive til Support og de gældende spilleregler. Derudover er der også et link til manualen; denne manual giver dig et hurtigt (men kort) overblik over folkeslagene, deres troppetyper og bygninger. Du kan altid vælge at besøge vores FAQ hvis du har brug for mere detaljerede forklaringer.

Knap 3: Her er missionschefen; han giver dig missioner og opgaver som du skal fuldføre mens han guider dig til de mest basale funktioner i spillet. Ved at klikke på ham, kan du se om der er nogle nye missioner til dig som du kan fuldføre, eller om der ligger en belønning fra en mission du allerede har fuldført. 

Knap 4: Skiltet viser det nuværende sammenhold i den valgte landsby, hvis du dobbeltklikker på skiltet kan du ændre landsbyens navn.

Knap 5: Denne knap er landsbyoversigten. Den fører dig direkte til landsbyoversigten..

Knap 6: Denne tager dig til landsbycentrum, som er der hvor du kan bygge bygninger såsom forsamlingsplads, gemmested eller endda et akademi.

Knap 7: Denne knap fører til kortet, tryk her og du vil se et stort kort over Travian. Når du trykker her vil du se præcist hvorhenne du ligger på kortet, men lad os se på det senere.

Knap 8: Denne knap fører dig til statistik. Statistiken viser et slags rangsystem i Travian. Du kan se hvor du står i forhold til andre spillere.

Knap 9: Her finder du dine rapporter; du modtager rapporter når du gennemfører en handel, modtager opbakning, bliver angrebet eller selv har fuldført et angreb og så videre. Knappen vil lyse grønt når der er nye rapporter til dig, og antallet af ulæste rapporter vil også være vist.

Knap 10: Denne knap er til beskeder; ved at klikke her bliver du ført til din indbakke. Her kan du læse modtagede og sendte beskeder, eller skrive nye. Ligesom ved rapporter lyser knappen (guldfarvet) og antallet af ulæste beskeder vil blive vist.

Knap 11: Dette er Plus/Guld knappen. Det viser hvor meget Guld (og sølv) du har på nuværende tidspunkt. Når du klikker på knappen bliver du ført til en side hvor du kan købe Guld og aktivere Pluskonto og Guldklub features.

Knap 12: Her er din helt; jep, dette er også en knap! Klik på din helt's billede for at blive ført videre til Heltesiden, hvor du kan udstyre helten, skifte hans råstofproduktion, ændre hans udseende og så videre. 
Knap 12a: Dette lille skattekort-lignende billede er knappen til eventy. Ved at klikke her kan du se om der er nye eventyr til dig.
Knap 12b: Dette er auktionsknappen. Hvis du klikker her kommer du til auktionssiden, hvor du kan byde på eller sælge genstanden til Helten og se alle igangværende auktioner.

Knap 13: Denne knap fører dig til din profil. Ved at klikke på den kan du ændre indstillingerne for din konto, tilføje sittere, skifte indholdet i din profil eller endda sætte din konto til sletning.

Knap 14: Sidst men ikke mindst er der en "Log ud" knap (ikke fordi du behøver den vel?). For at logge ud af din konto, kan du trykke på denne knap.

Nu hvor vi har gennemgået alle knapperne, ved du præcist hvad alle knapperne kan gøre, men du mangler stadig at lære lidt mere om selve spillet før du kan kalde dig en rigtig Travianspiller. Fortvivl ikke; du er godt på vej til at blive en af de mest magtfulde herskere i spillet.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej