Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Militær - Generelt

Militær

De militære bygninger i Travian er alle de bygninger som har noget at gøre med din hær og dine tropper. Der er et overraskende stort antal af forskellige militære bygninger. Du kan læse om den alle på denne side.

Uddannelse - - Kaserne , Stald og Værksted
For at få tropper skal du først uddanne dem. De forskellige typer af tropper skal uddannes i forskellige bygninger.

Avanceret uddannelse - - Stor Kaserne og Stor Stald
Når du når til et punkt hvor det ikke længere er manglen på råstoffer der begrænser dig i at uddanne tropper vil du opleve at det nu i stedet er uddannelsestiden der begrænser tempoet din hær vokser i. Når det sker kan du overveje at bygge en stor stald og/eller en stor kaserne. Disse to bygninger bruges på samme måde som den almindelige stald og kaserne men det koster dog 3 gange mere at uddanne tropper i dem. Det lyder måske dyrt, men på den måde kan du uddanne tropper i en landsby dobbelt så hurtigt hvilket er en stor fordel hvis du er angrebslysten.

Forsvarsbygninger - - Fældebygger , Bymur , Jordvold og Palisade
Uanset hvor offensivt indstillet du er som spiller vil du altid have brug for at kunne forsvare dig også. Hvert folkeslag har deres egen type af mur der giver en bonus til dit forsvar. De forskellige mure giver forskellig beskyttelse og har også hver deres holdbarhed. En mur giver en procentvis forsvarsbonus til tropper i landsbyen, op til 80% for en romersk bymur i trin 20. Derudover vil den grundlæggende forsvarsværdi for en landsby blive forøget for hvert trin du udbygger din mur, op til 200 point for en trin 20 romersk bymur.

  • Romere: Bymur , høj bonus, let at ødelægge
  • Germanere: Jordvold , lav bonus, men næsten umulig at ødelægge
  • Gallere: Palisade , moderat bonus og moderat holdbarhed

Udover deres Palisade har Gallerne også en Fældebygger . Denne bygning kan lave op til 400 fælder. Når fjender angriber landsbyen vil deres tropper gå i fælderne og blive fanget.

Opgradering & udforskning - - Akademi og Smedje
Før du kan uddanne nye troppetyper i din Kaserne skal du først udforske dem i dit Akademi . Når du har en vis mængde af tropper bør du overveje at opgradere dem så de bliver stærkere. Det kan du gøre ved at opgradere tropperne i en Smedje. En Smedje forøger både dine troppers forsvarsevner og gør dem også stærkere i angreb.

Specielt - - Heltebygning og Forsamlingsplads
Forsamlingspladsen er en forudsætning for alle andre militære bygninger. Den kan kun blive bygget på ét felt, et kurvet felt i midten af din landsy, lige under din Hovedbygning. I heltebygningen kan du erobre oaser med din helt.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej