Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan laver jeg et allianceforum?

Allianceforum

I februar 2008 blev alliancefora introduceret i Travian. Dette forum giver mulighed for et offentlige forum, forbundsforum, allianceforum og lukkede fora. Nedenfor kan du finde en lille brugsanvisning i hvordan du kan oprette fora i alle disse kategorier.

ally_forum


Begynd her
Du kan begynde med at lave et allianceforum ved at klikke på new forum knappen når du er i forum fanen i din alliancemenu. Når du klikker her vil du se en menu til at lave et forum. Som tidligere nævnt så findes der fire forskellige slags fora. Alle disse er beskrevet nedenfor.

 • Offentligt forum

  Et offentligt forum kan læses af alle i spillet. Et offentigt forum kan bruges til ansøgninger, meddelelser og andet.

  ally_forum

   

 • Forbundsforum

  Denne forumtype er beregnet til flere alliancer eller wings. Når du ser menuen til at lave denne type forum vil du se at du skal tilføje alliancer som kan læse og skrive på dette forum. Dette kan gøres med alliancens ID eller forkortelse. Din egen alliance vil altid kunne bruge dette forum; du behøver derfor ikke tilføje din egen alliance. Ved at trykke på '+' ikonet fra listen kan du få flere bokse til at skrive alliancenavne ind i.

  ally_forum

   

 • Allianceforum

  Et allianceforum er den mest enkle form for forum at oprette og er kun tiltænkt medlemmer af din egen alliance. Det eneste du skal gøre er at vælge et navn til dit forum og en beskrivelse. Dette forum kan kun læses og skrives på af medlemmer af din alliance.

  ally_forum

   

 • Lukket forum

  Denne forumtype virker på mange måder ligesom et forbunsforum. Forummet kan kun læses og skrives på af spillere der er blevet i den liste du automatisk vil få op når du opretter et nyt forum af denne type. Spillere kan tilføjes med deres ID (UID) eller med deres spillernavn. Forummet vil være usynligt for alle som ikke er blevet tilføjet på denne liste. Du kan tilføje ekstra bokse til at skrive spillernavne i ved at trykke på '+' ikonet.

  ally_forum

   

Resultaterne
Nedenfor kan du se et billede af de fora du kan lave hvis du følger guiden ovenfor. De forskellige forumområder er markerede. Rød repræsenterer et offentligt forum der kan læses af alle. Blå repræsenterer et forbundsforum der kun kan læses og skrives på af medlemmer af forbund. Grøn repræsenterer et forum der kun kan læses og skrives på af medlemmer indenfor egen alliance. Til sidst er der et forum markeret med gul, dette forum er et lukket forum som kun kan læses og skrives på af spillere som har fået særlig tilladelse til det.

ally_forum


Når du klikker på edit knappen, vil billederne til venstre for dine fora ændre sig til små menuer der kan bruges til at ændre indstillinger. Klik rundt i disse små menuer og se hvad der sker.

BB-Kode
Disse fora understøtter kun en række BB koder. Nedenfor kan du se en liste over disse koder.

 • [b]Fed[/b]
 • [u]Understreget[/u]
 • [i]Kursiv[/i]
 • [farve=red]Rød tekst[/color]
 • [quote]Citat[/quote] OR [quote=Spillernavn]Citat med 'skrevet af' boks[/quote]
 • [list] [*]liste [*]liste [/list]
 • [landsby=(x-koord|y-koord)] eller [landsby=x-koord|y-koord] eller [landsby=kort-id] laver et link til landsbyoversigten
 • [spiller=uid] giver et link til en specifik spillers profil
 • [alliance=aid] giver et link til en specifik alliances profil
 • [Legionær] legionær-ikon. Dette kan gøres med alle troppetyper, bare være sikker på at du har stavet rigtigt, inklusiv store bogstaver! Kig i brugsanvisningen i spillet for korrekt stavning.

Koderne overfor virker kun på .dk fora. Hvis du bruger et andet sprog skal du bruge de tags som modsvarer sproget. Eksempelvis er det tyske tag for [village=] ændret til [dorf=].
En [farve=] kode kan være følgende: 'aqua', 'black', 'blue', 'fuchsia', 'gray', 'green', 'lime', 'maroon', 'navy', 'olive', 'purple', 'red', 'silver', 'teal', 'white', 'yellow' såvel som farvekoder i hexadecimal som for eksempel *00F eller *0000FF (for blå).

Alternativt kan du bruge knapperne vist i toppen af tekstfeltet:

ally_forum

 

Problemer?

ally_forum


Slet linket du lagde ind under allianceindstillingen "link til forum" og problemet er løst.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej