Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Tropper - Natarrytter

Natarian KnightForudsætninger for udforskning: ?
Forudsætninger for uddannelse: ?

Kun de bedste og stærkeste krigere hos Natarene overlever uddannelsen til at blive Natarrytter. At se dem i kamp fylder alle med ærefrygt og viser hvad krig virkelig er. De svinger deres våben som var de en del af deres arme og hænder og bruger deres skjolde som var de en helt naturlig del af deres krop. Selv de heste Natarrytterne bruger er specialopdrættede og trænede - ingen almindelig hest ville være i stand til at bære den rustning en Natarrytters hest skal bære, for slet ikke at tale om vægten af Natarrytteren, hans våben og rustning oveni. I de fjerneste riger hviskes der bævende om Natarrytternes nådesløse fremfærd på slagmarkerne.

  Lumber Clay Iron Crop Consumption Research time
Udforskning ? ? ? ? / ?
Uddannelse ? ? ? ? ? ?
Hastighed ? Felter i timen
Bæreevne ? Råstoffer

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej