Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Fældebygger (Gallere)

Trapper

Forudsætninger: Forsamlingsplads trin 1, begrænset til Gallere, kan bygges flere steder i den samme landsby, minimum Travian Version: 3

Fældebyggeren beskytter din landsby med godt gemte fælder. Fjendtlige tropper kan blive fanget og kan derfor ikke skade din landsby. Tropper der er fanget i fælder brødfødes stadig af den landsby de er uddannede i. 

En fældebygger kan lave maksimum 400 fælder. Hvis fældebyggeren rives ned, eller på anden vis fjernes, forsvinder fælderne.

Tropper kan ikke befries ved en plyndring. Når tropper befries ved et succesfuldt normalt angreb, vil alle de brugte fælder blive tilintetgjort. Hvis ejeren af fælderne befrier fangerne bliver alle fælderne repareret gratis.

Hvis tropper bliver befriet ved et succesfuldt angreb, vil 25% af de fangede tropper gå tabt.

Hvis ejeren af fangerne opløser tropperne vil de dø i fælderne og ikke vende hjem!

Opløsning af tropperne for ejeren af tropperne såvel som frigivelse af tropperne for ejeren af fælderne kan gøres fra forsamlingspladsen.

Når en fældebygger er udbygget til trin 20, kan der bygges flere fældebyggere.

Pris for galliske fælder
  Lumber Clay Iron Crop Consumption
Trap Fælde 35
30 10 20 0

De niveauafhængige attributter (som fx byggeomkostninger, antal genererede kulturpoints samt kapacitet) kan findes her.
For at få en fuld tabel over byggetider, kan du klikke her for en server med 1x hastighed og her for en server med 3x hastighed.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej