Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Kan jeg ændre mit kontonavn?

På t4.4-servere og nyere versioner, kan man ændre sit kontonavn ved at gå til Indstillinger >> Konto >> Skift kontonavn.

Det er gratis de første tre gange, så længe man har under 50 indbyggere. Når man har mellem 50 og 500 indbyggere, eller hvis man allerede har ændret sit kontonavn 3 gange, koster det 50 guld. Hvis man har mere end 500 indbyggere, er det ikke muligt at ændre sit kontonavn.

På servere der har ældre versioner af spillet end t4.4, kan du ikke ændre navn på din konto, men i nogle tilfælde kan Multihunter ændre det for dig. Det kræver dog at dit indbyggertal ikke på noget tidspunkt har været over 100.

Hvis du har mindre end 100 indbyggere og gerne vil ændre dit navn kan du skrive til "Multihunter".


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej