Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan sitter jeg en anden konto?

For at sitte for en anden spiller, skal den anden spiller tilføje dig som sitter som beskrevet i "Hvordan tilføjer jeg en sitter?" Når det er gjort kan du se at du er tilføjet som sitter i "Konto" fanen i din profil. 

Du kan også se hvilke rettigheder du har som sitter for den anden konto, og du kan fjerne dig selv som sitter ved at klikke på det røde del.png. Bemærk at du kun kan sitte to andre spillere på én gang.

Når du er blevet tilføjet som sitter på en anden konto kan du logge ind ved først at logge ud af din egen konto, og dernæst logge ind med den anden konto's brugernavn og dit eget kodeord.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej