Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan tilføjer jeg en sitter?

En sitters opgave er at logge ind på din konto mens du er væk. Sitteren kan passe din konto og tage sig af de ting der måtte opstå i dit fravær. Derfor kan en sitter gøre det meste på en konto, så du bør kun vælge sittere som du stoler på. Bemærk også at en sitter ikke må spille din konto fast efter du er holdt op med at spille, så det kan ikke bruges som en måde at videregive kontoen på.

Du kan tilføje en sitter under fanen "sitter" i "Indstillinger" på din konto.

Husk at du maksimalt kan have to sittere på én gang. Du kan også undlade at give sittere tilladelse til at udføre visse handlinger.

Sitteren logger ind på din konto med dit brugernavn og sin egen adgangskode, så du må ikke give din adgangskode til din sitter - eller til nogen andre, der spiller på samme spilverden som dig.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej