Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Gemmested

Cranny

Forudsætninger: kan bygges flere steder i den samme landsby, minimum Travian Version: 2.5

Efter at have udbygget et gemmested til trin 10, kan der bygges yderligere gemmesteder.

For at få en fuld tabel over byggetider, kan du klikke her for en server med 1x hastighed og her for en server med 3x hastighed.

 

På t4.2-servere og ældre versioner, gælder følgende:

Gemmestedet kan på trin 1 indeholde 100 enheder af hvert råstof, men Galliske gemmesteder er dobbelt så store. På trin 10 kan de indeholde 2.000 råstoffer istedet for 1.000 som for de andre folkeslag.

De niveauafhængige attributter (som fx byggeomkostninger, antal genererede kulturpoints samt gemmestedskapacitet) kan findes her.

På t4.2 fødselsdagsspecial er gemmestedernes kapacitet dobbelt så stor som på almindelige t4.2-servere og ældre spilversioner. Således kan gallernes gemmested på trin 10 rumme 4000 råstoffer af hver slags, mens romernes og germanernes gemmesteder kan rumme 2000.

På t4.4-servere er gemmestedernes kapacitet fordoblet for romere og germanere, i forhold til kapaciteten på t4.2-servere og ældre versioner. For gallere er kapaciteten ganget med 1,5. Således kan et gallisk gemmested på trin 10 rumme 3000 råstoffer af hver slags, mens romernes og germanernes gemmesteder kan rumme 2000 råstoffer af hver slags.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej